Brig Eagle 645

Brig Eagle 645 Verkocht!

Verkocht!

Inruil is bij ons altijd bespreekbaar

In NIEUWSTAAT verkerende Brig Eagle 645/650 uit 2011 met een 200 pk Mercury Verado 4 takt motor voorzien van het DTS schakelsysteem (elektronisch schakelen) en smartcraft meters. Prachtige set compleet met tandemas trailer!

De boot heeft voorin de punt veel zitplaatsen en kan dicht gelegd worden tot een groot zonnedek. In het midden een robuuste console voorzien van een Raymarine kaartplotter en diverse meters. Achter de console een comfortabele bank die ook omhoog geklapt kan worden tot een leaningpost. Achterin een brede achterbank met een uitklapbaar tafeltje. Onder alle zitplaatsen is veel opbergruimte.

Verder is de boot voorzien van een prachtige radarbeugel, een op maat gemaakt afdekkleed, console hoes, dubbele accu’s, hoofdstroom schakelaar, RVS beslag en zwemtrap, RVS Skipaal, Raymarine kaartplotter met touchscreen en tal van mogelijkheden, douche, zonnedek, etc

De motor is een geweldige 200 pk Mercury Verado 4 takt motor met maar 160 vaaruren!!! Deze motor is erg stil, maar super krachtig! Het electronisch schakelen is een genot om mee te varen. Motor heeft eind 2018 een grote beurt gehad twv ruim 1050 euro!!!!

De boot wordt geleverd inclusief een Vlemmix 2700 kg tandemas trailer met kenteken. Trailer is voorzien van centreer rollen en staartstuk steun.

Met de grootste zorg stellen wij onze advertenties samen, echter kunt u geen rechten ontlenen aan de inhoud. Type-, druk- en uitvoeringsfouten voorbehouden.