Rhea Gipsy 430

Rhea Gipsy 430 Verkocht!
Merk en model
Rhea Gipsy 430
Motor
20 pk Honda 4 takt met trim
Bouwjaar
2007

Verkocht!

Inruil is bij ons altijd bespreekbaar

De Rhea Gipsy, de allround visboot die zich overal thuisvoelt. Gipsy visboten zijn volledig met de hand gemaakt en dus uniek. Ook omdat ze dubbelwandig zijn en wat tussen de twee polyester schalen zit verwerkt, namelijk watervast verlijmd hechthout, speciaal voor de montage van stoelpoten, hengel- steunen, visvinders en dergelijke. U kunt deze accessoires zo monteren dat die ook jaren later nog onwrikbaar vast zitten! Speciale PVC buizen maken het mogelijk alle elektrische bedra- ding onzichtbaar weg te werken. Ook het monteren van een boegmodel elektromotor is geen enkel probleem, de Gipsy’s zijn er speciaal op berekend. Kortom, met al uw mogelijke wensen is rekening gehouden!

Deze boot is van bouwjaar 2007 en wordt compleet aangeboden met een goed passend afgekleed, fishfinder met diepte meter, comfortabele stoelen, verschillende hengelsteunen, mogelijkheid voor een elektromotor op de boeg, ophangsysteem voor pluggen, opbergvakken, en diverse andere accessoires.

Inclusief een 20 pk Honda 4 takt motor met powertilt (ideaal om in erg ondiep water te varen). Deze motor is erg stil en zuinig en is als nieuw.

Ook de Pega kantel trailer met centreerrollen en loopplank is bij de prijs inbegrepen.

Kortom een unieke kans, een prachtige zeer complete visboot, vaarklaar.

Met de grootste zorg stellen wij onze advertenties samen, echter kunt u geen rechten ontlenen aan de inhoud. Type-, druk- en uitvoeringsfouten voorbehouden.