Spang Watersport

Stephensonstraat 98
7903 AW Hoogeveen
info@spangwatersport.nl
Telefoon: 0528 85 03 06
Mobiel: 06 52 02 22 20
http://spangwatersport.nl

Falcon 520 RIB

Inruil van uw auto, boot, caravan of camper is bij ons altijd bespreekbaar

Een mooie keurige Flacon 520 Rib met 100 pk Yamaha 4 takt motor met powertrim en een Pega economy trailer! De gehele set is van 2013!

Deze rib is voorzien van een robuuste stuurconsole, een brede comfortabele bank achter de console met een zitje ervoor en een grote zit / zonnedek in de punt! In de vloer zit voorin nog een groot opbergvak! Verde is de boot voorzien van Hydraulische besturing, een zelflozende kuip en een turboswing ski-beugel! De boot wordt afgedekt door een prachtig op maat gemaakt afdekkleed die ook kan blijven zitten tijdens het rijden.

De motor is een krachtige, stille maar ook zuinige 100 pk Yahama 4 takt outboard motor voorzien van powertrim en een antidiefstal systeem met afstandbediening (origineel Yamaha). Op het dashboard zitten diverse (digitale) meters.

Bij de prijs inbegrepen is de Pega Econmy trailer welk is voorzien van een handig raster voorop zodat u veilig op de trailer kan staan op een helling. Tevens is deze trailer kantelbaar, voorzien van veel rollen en heeft hij een centreersysteem achterop de trailer.

Met de grootste zorg stellen wij onze advertenties samen, echter kunt u geen rechten ontlenen aan de inhoud. Type-, druk- en uitvoeringsfouten voorbehouden.

Merk en model Falcon 520 RIB
Motor 100 pk Yamaha 4 takt
Bouwjaar 2013

Bekijk de advertentie met foto's op:
https://spangwatersport.nl/aanbod/boten/1496/falcon-520-rib.