Brig Eagle 645

Brig Eagle 645
Merk en model
Brig Eagle 645
Motor
150 pk Mercury 4-stroke
Bouwjaar
2012

Vraagprijs
€ 38.950,-

Inruil van uw auto, boot, caravan of camper is bij ons altijd bespreekbaar

Niet van nieuw te onderscheiden de Brig Eagle 645 rib met 150 pk Mercury 4 stroke outboard motor en Pega V-line 1350 kg. De hele set is uit 2012 en kosten nog moeite zijn gespaard. Gewoon super compleet. De motor heeft nog maar 341 uur gedraaid!

De boot is voorzien van speciaal hypalon, teakvloer, heel veel RVS zoals inzinkbare kikkers, ski-ogen, zwemtrap, etc., een Turbo swing, radarbeugel met navigatie verlichting, een heck douche, Jobé ski-/wakeboardrack, hydraulische besturing, inbouw tank, hoofdstroomschakelaar, zonnedek, luxe kussenset, flip up consolebank, ingebouwde pomp, ankerrol, uitgebreid instrumentarium met analoge en digitale meters op het dashboard, een Geonav 6 sunsine, etc.

De motor is een super sterke, zuinige en stille 150 pk Mercury 4 stroke outboard motor met nog maar 341 uur. De gehele set is alleen in de vakantie gebruikt!

Het geheel wordt vervoerd op een PEGA V-liner 1350 kg voorzien van schokbrekers, een iegen kenteken, reservewiel, heel veel rollen etc.

Deze boot ligt in bemiddeling inruil is beperkt mogelijk. Nieuwprijs van de set volgens eigenaar ca. 80.000 euro.

Boot is beschikbaar vanaf 9 augustus. Eventueel eerder over te nemen aan het Gardameer. Ik breng u dan in contact met klant.

Met de grootste zorg stellen wij onze advertenties samen, echter kunt u geen rechten ontlenen aan de inhoud. Type-, druk- en uitvoeringsfouten voorbehouden.