Ryds 478 GT

Ryds 478 GT Verkocht!
Merk en model
Ryds 478 GT
Motor
50 pk Mercury 4 takt met powertrim
Bouwjaar
2010

Verkocht!

Inruil is bij ons altijd bespreekbaar

Een zeer nette en goed onderhouden Ryds 478 GT consoleboot uit 2008 met een 50 pk Mercury 4 takt motor uit 2010 met nog maar 170 vaaruren op de teller! Inclusief PEGA kanteltrailer met centreersysteem.

Deze prachtige boot heeft een gezellige rondzit met een uitneembare tafel middenin. De rondzit kan ook worden omgelegd tot een groot zonnedek. Onder de zitgroep zitten diverse grote opbergbakken! De robuuste console is rijk uitgerust met diverse meters waaronder een Mercury smartcraft meter en een luxe Garmin fishfinder met kleuren display en gedetailleerde informatie. Achter de console een brede en comfortabele achterbank en een grote opbergruimte eronder.

Verder is de boot voorzien van een biminitop, een goed passend afdekkleed, luxe kussenset, uitneembare navigatie verlichting, RVS railingen en beslag, een RVS zwemtrap, brandstoftank, hoofdstroom schakelaar, accu, etc.

De motor is een krachtige, zuinige en stille 50 pk Mercury 4 takt motor met powertrim en smartcraft meter.

De set wordt geleverd inclusief een Pega kanteltrailer!

Met de grootste zorg stellen wij onze advertenties samen, echter kunt u geen rechten ontlenen aan de inhoud. Type-, druk- en uitvoeringsfouten voorbehouden.